Familiepastoraat in Erp

In Erp werken wij, een groep enthousiaste mensen, aan de opzet van Familiepastoraat. We zoeken naar wegen om families bij elkaar te brengen en mensen te verbinden.
We zoeken naar een wijze van geloven die mensen van nu aanspreekt en energie geeft.
Geloven is niet een kwestie van de waarheid in pacht hebben, maar aanvoelen ‘dat er meer is’. Daarover gaat het in het Familiepastoraat
 
 
 
 
Brede familie

Familie is breder dan alleen ouders met kinderen. We willen – stap voor stap – een op ‘Erpse’ maat gesneden programma ontwikkelen, waaraan iedereen die ge├»nteresseerd is mee kan doen en – dat is onze hoop – wil bijdragen.
Natuurlijk gaat er speciale aandacht naar jonge gezinnen. Ouders van dopelingen, Eerste Communicanten en vormelingen zullen steeds worden uitgenodigd.
We kunnen ‘jullie’ niet missen als het gaat om het zoeken naar nieuwe wegen van geloven. Waar geloven we in? Wat inspireert ons? Waar worden we blij van? Waar liggen we van wakker?

Een jaarprogramma in ontwikkeling

Wij, als werkgroep, hebben het voortouw genomen. We kunnen lang praten, maar we willen iets doen! Iets laten zien van wat ons beweegt.
We zijn gestart met een wandeling in het Molenpark. Ongeveer 60 mensen wandelden met ons mee. Die ervaring geeft ons het gevoel dat we een goede weg ingeslagen zijn. Er zijn nog veel meer mensen die ‘geloven’ en aanvoelen dat ‘er meer is’.
De vraag is: hoe geven vorm aan ons geloof, onze hoop, ons verlangen?

Het begin is gemaakt! Heb je goede idee├źn, of verlangens die daarbij aansluiten. Laat het ons dan weten. Klik hier om contact op te nemen met ons.