Nieuws

WANDELING NAAR HANDEL 22 MEI 2022

Op zondag 22 mei a.s. organiseert het familiepastoraat een wandeling naar Handel voor volwassenen. Tegelijkertijd wandelen de vormelingen een andere route met dezelfde bestemming. De bedoeling is om tussen 5.45-6.00 uur te vertrekken vanaf de parkeerplaats bij de Aadal/AdVee dierenkliniek (Heesakker 17) te Erp. De route voor de volwassenen is hier te vinden.

Volwassenen die een kortere afstand willen lopen kunnen later in de route aansluiten. Ieder zorgt onderweg voor eigen eten en drinken.

Uiteindelijk willen we gezamenlijk arriveren bij de kerk in Handel om de eucharistieviering van 8.00  u bij te wonen die wordt voorgegaan door pastor Charles. Hoe mooi zou het zijn als de vormelingen verrast worden door (groot)ouders en peetouders of andere familieleden/volwassenen die samen met hen deze pelgrim-mis vieren!

Na de viering trakteert het familiepastoraat alle deelnemers op een consumptie in Hotel Handelia. De terugreis is op eigen initiatief en mag te voet plaatsvinden of je laat jezelf ophalen.

Dus blok alvast je agenda op zondag 22 mei vanaf 5.30 u voor vertrek vanaf Heesakker 17 in Erp.