Aanmeldingsformulier

Wij nemen met ons kind deel aan de voorbereiding voor de Eerste Heilige Communie.

Inschrijfformulier EHC
Geslacht *

Indien niet gedoopt in de Lambertuskerk te Veghel:

(Een e-mailadres is noodzakelijk in verband met het toesturen van tips en handleiding bij het project en mededelingen/uitnodigingen. Wij zullen het adres alleen gebruiken voor communicatie betreffende de Franciscusparochie.)

Uw kind kan de Eerste Communie ontvangen in een van de vieringen van het familiepastoraat. Alle vieringen zijn in de Lambertuskerk in Veghel en beginnen om 10.00u. In het programma vindt u de data.

Tijdens de vieringen worden er foto’s gemaakt.  Deze foto’s kunnen gebruikt worden in het parochieblad van de Franciscusparochie, op de website en social media. Bij deze geeft u hiervoor toestemming. Wilt u hier geen toestemming voor geven, mail dan naar: