Levenswegen

Ook dit jaar komen we in de maand oktober weer samen rond Maria. Thema deze keer is ‘Levensweg’.
Ieder van ons krijgt in het leven te maken met mooie en ook met verdrietige momenten. Geen mens die daaraan ontkomt. De vraag is dan: Hoe ga ik daarmee om? Hoe kan ik verder? Wat heb ik nodig om de goede stappen te zetten?
Aan de hand van de geheimen van de rozenkrans (Maria’s levensweg) gaan we op zoek naar de manier waarop Maria in haar leven met die ervaringen is omgegaan. Welke keuzes heeft zij gemaakt?
In teksten, liederen, gebeden en symbolen herkennen we misschien genoeg om kracht op te doen voor onze eigen levensweg.
Muzikaal worden de vieringen ondersteund door Kinderkoortje ‘De Vlinders’, Anne-Marie van de Laar, Marlies Mertens en Anne-Mieke Post. De begeleiding van hen is in handen van Lisette Bol-Donkers, Ton Harterink, Dan Loredan en Annie Smith.
Achter in de Lambertuskerk in de Mariakapel liggen briefjes. Gedurende de hele maand oktober kunt u intenties invullen en in de daarvoor bestemde doos stoppen. Aan al uw intenties wordt in de vieringen aandacht besteed.
De korte bezinnende vieringen zijn in de Lambertuskerk in Veghel, elke maandag in oktober om 18.45 uur.
Iedereen is van harte welkom.