De kerstwensboom in Zijtaart werd weer gevuld…

Voor het derde jaar stond er weer een prachtige kerstboom op het kerkplein van Zijtaart.
Alle kinderen van basisschool Edith Stein hebben op de laatste schooldag van het jaar een doorzichtige kerstbal gekregen om daar een wensje, herinnering of knutsel in te doen. Waarna de kinderen hun jasjes aan deden om de KERSTWENSBOOM te vullen met alle gemaakte ballen.

Dit jaar stond de kerstboom er niet alleen, de kerstboom werd mede door een prachtige grote nieuwe kerststal met grote beeldengroep opgesierd.
De kinderen hadden in de ochtend in de klas al het verhaal gehoord van wat er afspeelde op kerstnacht 24 december en zo konden ze precies vertellen wie er allemaal stonden in de kerststal op het kerkplein.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de drijvende kracht Phil vd Heijden. Zei zorgt er elk jaar voor dat de kinderen een mooie bal krijgen en dat er dit jaar en hopelijk nog veel jaren een prachtige grote verlichte kerststal buiten de Lambertuskerk staat. Dankjewel Phil… we hebben er echt van genoten!