Bezichtiging monumentale Veghelse Lambertuskerk

De Lambertuskerk is op de zaterdagen 8, 15, 22, 29 juli, 5, 12, 19, 26 augustus, 2, 9 en op zondag 10 september van 12.00 uur tot 16.00 uur geopend voor bezichtiging.

Bezoekers zijn op bovengenoemde zaterdagen van harte welkom om een kijkje te nemen en, indien gewenst, kan men rondgeleid worden door een gids.
Dit jaar is het ook mogelijk een rondleiding van de buitenkant van de kerk alsmede de begraafplaats te krijgen.
Er is een (nieuwe) uitgebreide brochure met informatie in bruikleen beschikbaar. Tijdens de openstelling zijn deskundige gidsen aanwezig.

Bezoek en rondleidingen zijn kosteloos. Een vrijwillige bijdrage in de restauratiekosten van de kerk is natuurlijk van harte welkom.
De gidsen, gastheer/gastdame hopen u te mogen begroeten in de prachtige Lambertuskerk op één van bovengenoemde data.
De kerk is rolstoeltoegankelijk.

Ook is tijdens de zomervakantie van Zuid-Nederland de kerk te bezichtigen op de donderdagen 20, 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Bezoekers zijn op bovengenoemde donderdag van harte welkom om een kijkje te nemen en, indien gewenst, kan men rondgeleid worden door een gids.
Mocht er op een van bovengenoemde data en tijdstippen een uitvaart gepland worden, dan gaat de openstelling op dat moment niet door.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met André Velthausz,
tel.nr. 0413-365258