Vrijwilligers middag H.Hart-H.Johannes

Zaterdagmiddag 14 oktober werden ruim 90 vrijwilligers welkom geheten door Wim van de Louw, voorzitter van de kerngroep. Onder het genot van koffie / thee en een versnapering werd iedereen bedankt voor hun geweldige inzet voor onze geloofsgemeenschap. Daarna nam Bernard Vissers het stokje over, en aan de hand met foto’s werd het ontstaan van de H.Hartkerk verteld, daarna het ontstaan van de H. Johanneskerk. En uiteindelijk de samenvoeging na het overlijden van pastor Konings.

Het was een gezellige sfeer en er werd nogal eens van tafel verwisseld om met elkaar in gesprek te gaan en herinneringen op te halen. En dit alles met een lekker gevuld glas en heerlijke hapjes. Bij het naar huis gaan kreeg een ieder nog een mooie  Maria kaarsje mee naar huis als aandenken.

Deze middag zou niet geslaagd zijn geweest als de meisjes en jongens van M25 ons niet hadden geholpen. Ze waren zo enthousiast  en vonden het leuk om mee te helpen. Met een extra applaus en dankjewel enveloppe voor hun geweldige inzet keerden een ieder voldaan naar huis.