Concert door Ensemble I Fortunelli in de kerk van Boerdonk.

Op zaterdag 24 februari om 20.00 uur is Ensemble I fortunelli weer te gast in de kerk van Boerdonk. Zij nemen al jaren deel aan de concert-reeks in deze kerk en we zijn blij dat ze ook nu weer de weg naar Boerdonk weten te vinden.

Ensemble I Fortunelli o.l.v. Francien Meuwissen, begon als een project-ensemble, maar is inmiddels een ‘vast’ ensemble dat 2 weken per jaar samen zingt. De 8 zangers komen elk jaar een week samen in Casa I Fortunelli in Italië om te werken aan een nieuw programma. Ze sluiten de week af met enkele concerten in Italië. Deze zomerconcerten werden steevast gevolgd door 2 concerten in Nederland.

Deze keer komen ze met een Spaans programma naar Boerdonk.
Het centrale stuk van het concert is: “Mortus est Philipus Rex” van Ambrosio Cotes

Verder staan delen uit een mis van Padilla, stukken van Victoria, Guerrere, Morales en Lobo op het programma.

We nodigen u van harte uit om te komen luisteren. De entree is gratis, een vrije gift zeer welkom. Na afloop wordt u een kop thee of koffie aangeboden. Graag tot ziens op zaterdag 24 februari om 20.00 uur.